Bizi Takip Edin!

Bu Tarifi Paylaş

2 Aralık 2014 Salı

Etli Pırasa Dizmesi


Kış Mevsiminin Vazgeçilmezi Etli Pırasa Dizmesi
Bu yemegi etsiz olarakta yapabilirsiniz.
500 gr. pırasayı  ve havuçları 7-8cm uzunluğunda doğrayın,yıkayıp bir kenara bırakın.Daha sonra etimizi  bir tencerede suyunu çektirdikten sonra sogan ve kırmızı biberleride ekleyip kavurun.Çok yüksek olmayan bir tencereye muntazam olarak pırasa ve havuçları dizin,en üste soganla birlikte kavurduğunuz etleride üzerine dökün ve dilimlenmiş domatesleri üzerine dizin,eğer domates yoksa, 1 kaşık salçayı  az bir suyla açıp etlerin üzerine dökün. 1- 2  ince dilimlenmiş limonu dizin.Pırasalarla ayni hizada olacak şekilde suyunuda ekleyip pırasalar yumuşayıncaya kadar pişirin.Piştikten sonra  dikkatlice servis  tabağına ters çevirin.Afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

★Lifestyle Sieda★Copyright © 2015 Blog Tasarım Lifestyle Sieda

Sitemizde yer alan tüm tarif, fotograf ve metinler Lifestyle Sieda ya aittir. İzinsiz kullanılamaz, kopyalanamaz. Yasal takip hakkımızı saklı tutarız.